Utleie av lokaler

Vi har en rekke rom som egner seg for utleie til konferanser, konserter og forestillinger:

Vågensalen er en fullt utstyrt forestillingssal med plass til 386 personer. Denne egner seg til en stor bredde av kunstneriske produksjoner og konferanser. Sammen med Sandnes Kulturhus kan vi også tilby lokaler til store konferansearrangement som krever flere saler med stor kapasitet.

Vi har flere godt utstyrte auditorier med kapasitet fra 60-120 personer. I tillegg til presentasjonsmuligheter har vi utstyr for videokonferanse. Et av auditoriene er utstyrt spesielt med tanke på filmpresentasjon.

I tillegg til Vågensalen og auditoriene har vi også andre lokaliteter som kan være aktuelle for utleie når disse ikke er i bruk av Vågen videregående skole/ Sandnes kulturskole.

Vi har egne IKT- teknikere og lys/ lyd- teknikere på huset. Dette gjør at vi kan tilby en svært høy kvalitet på teknisk støtte under alle typer av arrangementer.

Her finner du prisliste for Vågensalen og auditorier:

 

Forsøksordning med redusert pris onsdager og torsdager - se vedlegg

Du finner mer infirmasjon om forsøket i vedlegget nederst på denne siden.

Bevertning på Vågen
Vi kan gjennom vårt samarbeid med ISS tilby en stor bredde i bevertning ved arrangementer, fra enkel møtebevertning til full middag for inntil 400 personer. ISS disponerer eget kjøkken i tilknytning til Vågen kantine.
For henvendelser om utleie kontaktes Servicesenteret ved Vågen videregående skole, telefon 51921500, mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Her finner du prisliste for Vågensalen og auditorier: